Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8На върха имаме един крадец, около него имаме

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8На върха имаме един крадец, около него имаме
Коментари Харесай

Бивш служител на ДАНС: Тази мафия, оглавявана от Бойко Борисов, всеки ден ни граби, мачка ни и ни убива

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

На върха имаме един апаш, към него имаме крадци във всички институции, целият държавен насочен бизнес, който го е поставил на хранилка. Ние стоим и си траем, би трябвало да се радикализираме, би трябвало да излезем и да покажем, че тази страна е на българския народ. Тази мафия, ръководена от такива като Бойко Борисов, всеки ден ни граби, мачка ни и ни убива. Трябва да сме извънредно доста наивни, с цел да поносим да продължава това нещо, да поносим в XXI век, ти да нямаш, да не могат да ти подсигурят съответна своевременна здравна помощ, при изискване, че си плащаш осигуровките.

Това сподели някогашният чиновник на ДАНС Росен Миленов в „ Студио хъ ” по Телевизия 7/8.

Насреща имаме елементарни, нагли и алчни мутри. Нямаме хора. Ако имахме хора, те щяха да го схванат. Всички сме отговорни. Едните са отговорни поради единните дейности, такива като Борисов и неговата кохорта там, които крадат. Другите са винови поради пасивността си, че през нашите очи разрешиха всичко това да се случи. Да се разбие обществото, да се прогонят младите в чужбина, тъй като не могат да намерят реализация в тази подвластна бандитска страна, нашите пенсионери да получават жълти стотинки, тъй като 40 години са бъхтили, сподели още Росен Миленов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР